Третото издание на форума ESG&FRIENDS, организиран от първата специализирана медия за

...
Третото издание на форума ESG&FRIENDS, организиран от първата специализирана медия за
Коментари Харесай

Един от най-влиятелните ESG експерти в света ще гостува на ESG&FRIENDS

Третото издание на форума ESG&FRIENDS, проведен от първата профилирана медия за разпространение на ESG в България – ESGnews.bg, ще се организира на 27 февруари в хотел “Хилтън ” в София. Основен преподавател на форума Re-position, Re-think, Re-grow ще бъде Проф. доктор Уейн Висер, един от десетте най-влиятелни специалисти по ESG в света.

Той е международно приет публицист, преподавател, учен, кино продуцент, обществен бизнесмен и футурист, фокусиран върху устойчивото развиване, корпоративната обществена отговорност и основаването на интегрирана стойност. Преподавател е в Cambridge University и Antwerp Management School.

Проф. Висер е и шеф на мозъчния концерн Kaleidoscope Futures, създател на CSR International и някогашен шеф на услугите за резистентност в KPMG и стратегически анализатор в Capgemini. Написал е 43 книги, в това число бестселъра на Amazon “Thriving ”.

Освен вдъхновяващата лекция, проф. Висер ще организира и практическа част в следобедните часове, в която участниците ще имат опцията да разрешат съответни проблеми.

Сред гостите в идващото издание на ESG&FRIENDS ще бъде и Индира Карталози, шеф в Kaleidoscope Futures, учител и оценител на курсове на Института за Устойчиво ръководство в Кеймбридж. Опитът на Индира варира от резистентност и социални предприятия към правата на индивида и трансформиращото водачество. Индира е създател на Sustainability Leadership Kosovo и е приета като един от Топ 100 водачи по КСО.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР